Mua vähän häiritsee, että miks ihmiset heti ajattelee, että en halua viedä poikaystävääni heidän luo.. tai, kun en haluaisi mielelläni jäädä kaverini luo yöksi jos siellä on muitakin.... Miks ei vaan voi ymmärtää sitä, että näen miestäni kerran kuukaudessa ja siinä on vähän muutakin aina mielessä kun vaan se nukkuminen.

Ja viikonloppu on loppujen lopuksi aika lyhyt aika olla hänen kanssaan... Tottakai haluan viettää aikaa hänen ja kavereideni kanssa. Mutta tosiaan noi nukkumis asettelut aina on vähän kiusallisia... Ja sitten kun siitä sanoo niin heti reagoidaan siihen niin "no laitetaan jätkät nukkumaan jonnekki muualle ja nukutaan me tytöt makkaris" .... yeah. tais onnistua mun ja ton yhen kohalla..

Alkaa meinaa taas ressi siitä minne sitä majottuis ton apinan kanssa, kun isä ei oikein henkilöstä tykkää ja äiti on alkoholisti.....

Ja ainoa kaveri kenen luo voisi majottua.... no... juuri siellä nää ongelmat nyt sitten on.... fghjkldsk.

Ja eilen luin netistä, että siinä varuskunnassa missä poikaystäväni on, ollaan todettu jollekkin tuberkuloosi.. No tokihan ton pitää olla lääkintämies ja tottakai se on päivystäny sillon siellä kun se tuberkuloosi -potilas on käyny siel. fghjkldsk. Ja toi tapahtu pääsiäisenä. Joten jos se on tolla ni sitte se saattaa olla mullaki fghjkldsk. En oo ittestäni huolissani mutta jos toi apina viittis olla kunnossa ni oisin oikein tyytyväinen.

Mutta joo, eiköhän tässä ollu tän päivän vinkumiset. Byez~

from. Honna ! ~